Altan

Sunnuntai 8.10. 15:00
Madetojan sali, Oulun Musiikkikeskus
Hinta: 28 € / 23 €
“The hottest group in the Celtic Realm” 
-The Boston Globe
Altan on yksi maailman tunnetuimmista irlantilaisen kansanmusiikin yhtyeistä. Bändin tuotanto vaihtelee kosekettavista ja herkistä balladeista aina energisiin reeleihin ja jigeihin.
30-vuotissyntymäpäiviään juhlistava Altan on nykyään yksi viihdyttävimmistä maailmalla esiintyvistä perinteisen irlantilaismusiikin yhtyeistä. Yhtyeen skaalaan kuuluu dynaaminen vaihtelu vuoden 2016 TG4 Musician of the Year -palkinnon voittaneen Mairéad Ní Mhaonaighin laulamien herkkien vanhojen balladien sekä energisten riilien ja jigien välillä. Yhtyeen musiikki tihkuu Irlannin luoteisosassa sijaitsevan Donegalin kreivikunnan rikasta ja värikästä perinnettä. Altanin sydäntä lämmittävät, mukaansatempaavat ja eloisat esitykset ovat koskettaneet yleisöä maailmanlaajuisesti samalla kun bändi on kuitenkin pysynyt uskollisena Donegalille, jossa heidän juurensa ja irlantilaisen huilumusiikin henkinen koti sijaitsevat.
Mairéad Ní Mhaonaigh – viulu, laulu
Ciarán Curran – kitara
Ciaran Tourish – viulu
Mark Kelly – kitara
Martin Tourish - haitari
Puhelin: +358 50 380 1908 | Sähköposti: | Brent Cassidy, Festival Director
Postiosoite: The Irish Festival of Oulu, PL 42, 90015 Oulun kaupunki | Käyntiosoite: Kulttuuritalo Valve, Hallituskatu 7
Toteutus:MetaVisual CMSMobiiliversioNormaaliversioWebmasterKirjaudu sisään© 2016 - 2018 The Irish Festival of Oulu